Wie is Sylvie staelens?

Mijn naam is Sylvie Staelens en ik heb 2 passies: sporten en gezonde voeding. Ik ben er letterlijk door geobsedeerd. Gezonde voeding en een gezond lichaam vind ik heel belangrijk.

Als kind heb ik altijd graag gesport. Ik heb nooit in één sport uitgeblonken maar je kon me door de jaren heen wel terugvinden op een loopwedstrijd, in een dansschool, aan het inline skaten op de straat,… Ik wist dat ik de sportmicrobe in me had en ben daarom afgestudeerd als leerkracht lichamelijke opvoeding.

Tijdens mijn opleiding kon ik stage lopen in een fitnesscentrum en zo kreeg ik een kans (die ik met mijn twee handen greep) om meteen na mijn opleiding daar te kunnen starten. Na enkele jaren in de fitnesswereld vertoeft te hebben, besefte ik eigenlijk dat dit me niet voor 100% voldoening gaf. Ik heb enorm veel bijgeleerd en bloeide helemaal open tijdens mijn groepslessen en de begeleidingen die ik kon geven. Belangrijk vond ik wel, dat ik een persoonlijke band met mijn klanten wou creëren en me volledig op hen wou gaan focussen.

 

Daarom heb ik er dan ook voor gekozen om bij mijn klanten aan huis te komen. Ik zorg voor het trainingsmateriaal en de discretie en jij als klant zorgt voor je enthousiasme ;).

Confali zegt je misschien niet meteen iets maar bestaat eigenlijk uit twee woorden, namelijk:
Con – wat staat voor samen – en fali – staat voor afslanken. Dus de betekenis is “samen afslanken”.

 

ONtstaan en betekenis confali

 • Bachelor Lichamelijke Opvoeding+ bewegingsrecreatie

 • NASM personal trainer PCE Ereps Level 4

 • Diploma instructor B

 • Hoger Redder + bijscholing 2018 volbracht

 • Afslankingsconsulente

 • Gezondheidsconsulent
   

DIPLOMA's

Iedereen is anders en iedereen heeft verschillende voorkeuren en behoeften. Het is mijn doel om met mijn klanten te streven naar een nieuwe levensstijl, startend vanuit een gezond voedingspatroon dat aangepast is aan hun eigen wensen en noden. Naast de gezonde voeding, is natuurlijk de bewegingsfactor ook heel belangrijk.
Wil je jouw grenzen verleggen en met de juiste begeleiding jouw lichaam leren kennen? Dan ben je klaar voor onze samenwerking!
Ik geef je alle nodige kennis, motivatie en steun die je nodig hebt om te kunnen slagen en je leven totaal te veranderen. Je moet in de eerste plaats zelf bereid zijn om ervoor te werken, dan is niets onmogelijk.

waarom voor confali kiezen?

 • enthousiaste meid

 • kennis

 • komt aan huis, dus geen verplaatsing en onnodige tijd verliezen

 • flexibel in afspraken

 • gevarieerde trainingssessies + groepslessen

sterke punten

Een heel mooi compliment van een klant: “Sylvie is precies zoals ‘ons’, geen chichi-madam die geschminkt een les voor haarzelf doet, maar een normale, enthousiaste sportieve meid. Dit maakt het heel aangenaam en aantrekkelijk om wekelijks naar haar lessen te komen”.