top of page

challenge 2023 *STAPCHALLENGE"

staan.png

In november 2020 hebben we een 3 weken challenge gedaan, de welbekende  "kilometerchallenge". 

Wij hopen dat jullie ondertussen klaar zijn voor een nieuwe challenge! 

Ben je klaar om je stappen te tellen en nieuwe hoogtes te bereiken? Doe dan mee aan onze spannende STAPchallenge, waarbij we je uitdagen om je dagelijkse beweging naar een hoger niveau te tillen. Het maakt niet uit of je een ervaren wandelaar bent of net begint, IEDEREEN kan deelnemen!

 

🎯 Het doel is simpel: zet elke dag, gedurende 3 weken zoveel mogelijk stappen.

 

💪 Met behulp van een smartphone / horloge of stappenteller kun je je stappen bijhouden en je voortgang delen met je teamgenoten. Is dit al lopende of al wandelend? Maakt niet uit, elke stap telt!

 

✨ Jullie worden in willekeurige groepjes verdeeld en proberen als groepje zoveel mogelijk aantal stappen te verzamelen. Bovendien krijgt het winnende groepje een leuk prijsje en natuurlijk de eeuwige roem als WINNAAR. Het grootste geschenk is de positieve verandering die je zult ervaren in je lichaam, geest en algeheel welzijn.

 

🗓️ De "STAPChallenge" begint vanaf maandag 5 juni en eindigt op zondag 25 juni. Klaar om de uitdaging aan te gaan?

 

✍🏻 Reageer onderaan deze post: IK DOE MEE, en we sturen je alle informatie zodat je de spelregels kunt nalezen en kunt beslissen of je meedoet aan onze uitdaging.

Inschrijven kan t.e.m. donderdag 1 juni.

 

💰 Deelname bedraagt €10 per persoon.

 

📢 Tag je vrienden, familie en collega's die ook geïnteresseerd zijn en nodig ze uit om samen met jou deel te nemen aan deze STAPchallenge. Samen kunnen we nieuwe doelen bereiken en elkaar motiveren om elke stap te zetten!

 

#Confali #runorwalk #StapChallenge #StapInDeGoedeRichting #GezondeLevensstijl #ActiefLeven #FitEnEnergiek

Deelnemers / team

RESULTAAT WEEK 1

RESULTAAT WEEK 2

EINDRESULTAAT WEEK 3

Anker 1

INDIVIDUELE RANKING

bottom of page