top of page

challenge 2023 *STAPCHALLENGE"

staan.png

In november 2020 hebben we een 3 weken challenge gedaan, de welbekende  "kilometerchallenge". 

Wij hopen dat jullie ondertussen klaar zijn voor een nieuwe challenge! 

Ben je klaar om je stappen te tellen en nieuwe hoogtes te bereiken? Doe dan mee aan onze spannende STAPchallenge, waarbij we je uitdagen om je dagelijkse beweging naar een hoger niveau te tillen. Het maakt niet uit of je een ervaren wandelaar bent of net begint, IEDEREEN kan deelnemen!

 

🎯 Het doel is simpel: zet elke dag, gedurende 3 weken zoveel mogelijk stappen.

 

💪 Met behulp van een smartphone / horloge of stappenteller kun je je stappen bijhouden en je voortgang delen met je teamgenoten. Is dit al lopende of al wandelend? Maakt niet uit, elke stap telt!

 

✨ Jullie worden in willekeurige groepjes verdeeld en proberen als groepje zoveel mogelijk aantal stappen te verzamelen. Bovendien krijgt het winnende groepje een leuk prijsje en natuurlijk de eeuwige roem als WINNAAR. Het grootste geschenk is de positieve verandering die je zult ervaren in je lichaam, geest en algeheel welzijn.

 

🗓️ De "STAPChallenge" begint vanaf maandag 5 juni en eindigt op zondag 25 juni. Klaar om de uitdaging aan te gaan?

 

✍🏻 Reageer onderaan deze post: IK DOE MEE, en we sturen je alle informatie zodat je de spelregels kunt nalezen en kunt beslissen of je meedoet aan onze uitdaging.

Inschrijven kan t.e.m. donderdag 1 juni.

 

💰 Deelname bedraagt €10 per persoon.

 

📢 Tag je vrienden, familie en collega's die ook geïnteresseerd zijn en nodig ze uit om samen met jou deel te nemen aan deze STAPchallenge. Samen kunnen we nieuwe doelen bereiken en elkaar motiveren om elke stap te zetten!

 

#Confali #runorwalk #StapChallenge #StapInDeGoedeRichting #GezondeLevensstijl #ActiefLeven #FitEnEnergiek

1. Start -en einddatum

Maandag 5 juni t.e.m. zondag 25 juni 23u.59

3.. Wie kan er deelnemen?

IEDEREEN die kan wandelen of lopen

2. Hoe inschrijven? 

- Stuur een mailtje naar info@confali.be met naam deelnemer + telefoonnummer

 

- Inschrijven kan t.e.m. donderdag 1 juni 

 

- Stort €10 op rekeningenummer:

BE05 1030 5033 4075

met mededeling:

“STAPCHALLENGE en naam deelnemer”

4. Winnaars

Het winnende groepje wordt bekend gemaakt vanaf alle eindresultaten doorgestuurd zijn. Het winnende groepje ontvangt een leuke prijs en natuurlijk de eeuwige roem als WINNAAR ;)

5. Spelregels 

- Op 3 weken tijd (maandag 5 juni – zondag 25 juni) probeer je zoveel mogelijk aantal stappen te zetten

 

- Je zorgt dat deze ergens opgeslaan zijn op een horloge / smartphone of zakstappenteller.

Bewijzen zijn noodzakelijk!

 

- Iedereen die deelneemt wordt in een naampot gestoken en zo word je in een willekeurig groepje geplaatst (aantal per groepje afhankelijk van het aantal deelnemers).

 

- De namen + telefoonnummers + e-mailadressen worden doorgegeven aan je teamgenoten. Zo is het de bedoeling dat je dan onderling bijvoorbeeld een Whatsapp groepje start waarin je elkaar kunt op de hoogte brengen.

 

- Per groepje is er 1 teamverantwoordelijke die jullie zelf aanduiden.

 

- Op het einde van elke week (zondag of ten laatste de maandag) wordt het voorlopig resultaat van jouw groepje doorgegeven via e-mail naar info@confali.be en dit via een Excel bestand dat ik naar de teamverantwoordelijke stuur. In dit Excel bestand zullen het aantal stappen per deelnemer genoteerd staan.

Daarnaast zal de teamverantwoordelijke mij alle ‘bewijzen en gedane stappen’ doorsturen. In bijvoorbeeld de gezondheidsapp of in een smarthwatchapp kan je nogal vrij makkelijk een ‘weekoverzicht’ vinden. Bij de zakstappenteller zal er dan dagelijks een foto moeten genomen worden op het einde van de dag en deze dan moeten doorgestuurd worden. Dit mag ook via Whatsapp naar het nummer 0472/61.81.56 (Sylvie).

 

- Valspelen wordt gestraft met eliminatie van de volledige groep

 

- Op maandag 26 juni ten laatste worden alle eindresultaten doorgestuurd naar info@confali.be en daarna worden de winnaars (= winnende groepje) spoedig kenbaar gemaakt

 

- De deelnameprijs bevat €10 per persoon

Anker 1
bottom of page